Bel +32 (0)14 417 110

Welkom op de beste webshop voor papier & printer supplies

14 Dagen niet-goed-geld-terug garantie
Indien een product niet aan uw kwaliteitseisen voldoet kunt u binnen 14 dagen na factuurdatum een aanspraak maken op onze niet- goed-geld-terug garantie. Wij leveren dan kosteloos een vervangend product. Ruilen voor een willekeurig ander product of crediteren is ook mogelijk. Hiervoor stuurt u een e-mail naar sales@papermarket.be Vermeld in het onderwerp graag duidelijk uw ordernummer en geef aan welk product u wenst te retourneren.

Retourneren
Na aanmelding van 'een retour' sturen wij u per e-mail een retournummer en retouradres. Wij verzoeken u de producten degelijk te verpakken om beschadiging te voorkomen en deze naar het retouradres te sturen. Na ontvangst en controle wordt uw vervangende bestelling verstuurd of ontvangt u een creditfactuur.

Met betrekking tot de retourkosten hanteren we de volgende richtlijnen:

Verkeerd geleverd (onze vergissing):
De retourkosten zijn voor rekening van Papermarket Gcv, de producten worden door onze bezorger bij u opgehaald. U ontvangt per e-mail de exacte retourprocedure, afgestemd op uw wensen en situatie.

Verkeerd besteld (uw vergissing):
In dit geval zijn de retourkosten voor uw eigen rekening, dit geldt ook voor retourneren onder de niet-goed-geld-terug garantie. U ontvangt een creditfactuur voor de geretourneerde producten minus Euro 9,95 restockingskosten, deze dient u nog aan ons te voldoen. Producten moeten ongeopend in de originele verpakking worden geretourneerd. Wij verzoeken de producten degelijk te verpakken om beschadiging te voorkomen. De retourprocedure krijgt u na uw aanvraag per e-mail toegestuurd, afgestemd op uw wensen en situatie. U kunt er o.a. voor kiezen om de producten zelf te retourneren of door onze bezorger bij u op te laten halen. De kosten voor het ophalen zijn Euro 30,00 ( dit is incl. Euro 9,95 restockingskosten ).

Maatwerk en speciaal voor u bestelde producten kunnen niet geretourneerd worden.